TOP termékek
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Crossfit gumilap 30x1000x1000mm fekete

Crossfit gumilap 30x1000x1000mm fekete
6 140 Ft +27% áfa = 7 798 Ft
Egységár: 6 140 Ft/m2 +27% áfa = 7 798 Ft/m2
Kedvezmény 
:
100m2 mennyiség felett

      szélessége: 1000mm, hosszúsága: 1000mm, vastagsága: 30mm

 • Eddigi, 15 mm vastag Fitness gumiburkolatunk tökéletes megoldást biztosított fitnesz termek sportburkolataként. A termék nagy sikerének köszönhetően, és sok CrossFit terem visszajelzése alapján új termékekkel bővítjük a megvásárolható Fitness gumilapjaink listáját. Az új Fitness termékcsalád egy 30 mm vastag gumilappal, és egy ehhez tartozó indítóelemmel kiegészítve így már alkalmas nagyobb súlyokkal dolgozó edzőtermek számára is. Így már egy termen belül is 15 mm-ről 30 mm-re növelhető a gumiburkolat vastagsága, növelve ezzel az igényelt területeken a nagyobb rugalmasságot, így a súlyok/eszközök és a burkolat védelmét, valamint a hangszigetelést. A két gumiburkolat szintje között a magasságkülönbség az indító elemmel (rámpával) áthidalható, ezzel biztosítva a biztonságos környezetet a sportoláshoz.

  A gumiburkolat csúszásmentes és rugalmas aljzatot biztosít a fitnesz-, kondi- és tornatermekben. Védi a sporteszközöket illetve a burkolatot a leeső súlyzók által keletkezett ütéstől és zajtól. A lapok mérete 1000 x 1000 x 30 mm, melynek felső része 50 x 50 cm méretű osztott felső mintával készül, egy tökéletes hő- és hangszigetelő meleg burkolat.

  A gumiburkolat könnyen kézi fűrésszel méretre szabható, szükség szerint le is ragasztható. Karbantartása egyszerű, seprűvel vagy porszívóval takarítható. A felület szinte teljesen vízzáró, jól tisztítható! A fitnesz gumiburkolat fekete színben kapható.

  Gumilapjaink jellemzői:

  - ütés és zajcsillapítás

  - rugalmas, sima felület

  - csúszásmentes felület

  - homogén és szórt minták

  - könnyű méretre vághatóság

  - egyszerű telepíthetőség

  - egyszerű karbantartás

  - könyezetbarát termék újrahasznosított anyagból

  - sima alsó felület (nincsenek stoplik a gumilap alján)

   

  Szegő- és fél elemek nem kaphatók, mivel a gumiburkolat könnyen, kézi fűrésszel méretre szabható.

  Anyagszükséglet: 1 db/m2
  Súly: 29 kg/m2
  Csomagolás: 33 m2/raklap